Event, Konferens & Expo

Vill ert företag göra något annorlunda av er konferens eller kanske göra något roligt event? Gillinge erbjuder konferenslokaler, förtäring och upplevelser i en annorlunda miljö. Många olika företag och myndigheter besöker oss årligen för att förena nytta med nöje.

Hela området är ca 220 000 kvm stort och består bl a av fyra halkbanor, manöverplaner, flera byggnader samt även en terrängbana. Förutom utbildningssalar finns även ett stort garage att hyra för större event och utställningar. Med tyg på väggar och kristallkronor i taket förvandlas garaget snabbt till en trevlig och representativ yta.

Event

Med Gillinges stora ytor finns det förutsättningar för många olika slags event. Många olika aktörer kontaktar oss för både det lilla och stora eventet. Här kan allt hända, från hundutställning till bilutställning. Ett återkommande årligt event är bl a Start2Ride med ca 4000 besökare. Förutom detta återkommer också Truckmeet, Buss SM m fl. 

Allt är möjligt, och tillsammans med kunden sätter vi ihop en lösning som passar just dig!

Konferens

Fler och fler företag kontaktar oss för att förlägga sin konferens hos Gillinge. Det kan vara allt ifrån en halv dag till flera dagar. Vi tillhandahåller konferenslokaler, förtäring och hjälper gärna till att hitta inkvartering i närområdet. Tillsammans tar vi fram hur dagen kan se ut för att maximera er vistelse på Gillinge. Många företag kombinerar sin konferensdag med en trafiksäkerhetutbild-ning/halkkörning. 

 

Vilken lösning önskar du?

yrkes@gillinge.se
08-514 40 310