Våra utbildningar


Vi ger dig både personalvård, bättre miljösamvete och stärker ditt varumärke. Samtidigt sänks dina kostnader. Vi vill berätta hur!

Trafiksäkerhetsutbildning – steg 1
Vi tar det från början. Ett förändrat trafikbeteende spar ditt företags kostnader.
Berätta hur

Avancerad förarutbildning
– steg 2

Fortsättningskursen. Säkra din yrkespersonal och utvärdera riskerna.
Berätta hur

B.R.A. – Beteenden, risker och attityder
Låt dina fordon och din personal vara den främsta reklampelaren.Trafiksäkerhetspolicy, varumärkesvård och arbetsmiljö engagerar.
Berätta hur

SPAR – miljövänlig körning
Sänk dina bränslekostnader upp till 20 % och bli en miljötrafikant. Du spar pengar utan att tappa tid.
Berätta hur

Precisionskörning
Stora kostnader för småskador? En kort vidareutbildning av din personal är välinvesterad tid.
Berätta hur

YKB – Yrkeskompetensbevis
Håll dig uppdaterad och välutbildad inom ditt yrke. Läs mer här.
STRs YKB-utbildningar

Konferens och event
Kombinera nytta med nöje! Plocka det du vill av våra utbildningar och ge konferensen ett spännande och värdefullt inslag.
Berätta hur

HLR - Hjärt-lungräddning
Addera mervärde med ytterligare en livsviktig utbildning.
Berätta hur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillinge är väl förberedda för att hjälpa ditt företag att spara kostnader och samtidigt bygga upp ditt varumärke.

Kommer det in många klagomål? Har du fått nya krav från försäkringsbolaget? Eller är det dags för en uppföljning av din trafiksäkerhetspolicy? Vi hjälper dig att lösa även dessa frågor.

På Gillinge jobbar med riskmedvetenhet och beteendeförändring. Utbildningarnas värde maximeras genom en kombination av upplevelse och teori, tillsammans med en välutvecklad pedagogik. Värdet mäter vi i förändrat trafikbeteende. 

Det går alldeles utmärkt att plocka delar ur utbildningarna. I samråd effektiviserar vi din utbildningsinsats, kontakta oss direkt 08-514 40 308!

Gillinges attityd
På Gillinge pratar vi om riskmedvetenhet. Att lära sig köra på halt underlag är inte möjligt på några timmar – och det är inte heller relevant i trafiken.

Gillinge har under de 40 år som vi jobbat med trafiksäkerhet kommit långt med utvecklingen av våra utbildningar. Den tidigare ”halkkörningen” har vi lämnat bakom oss och jobbar istället med en upplevelsebaserad utbildning som ger magsug, eftertanke och viktiga insikter. Därmed förändrar vi attityder och beteenden i trafiken, vilket är vårt mål. Läs gärna mer om vår pedagogik.

Våra utbildningar leder till ett en säkrare tillvaro för både din personal och andra trafikanter. På samma gång stärker du ditt varumärke och sänker dina kostnader. Välkommen till oss på Gillinge!